Villkor

1) Beställning

Efter att du har bestämt dig för att beställa våra produkter, så behöver du fylla i dina uppgifter i ett formulär. Vi kommer att kräva ditt fullständiga namn, adress, postnummer, e-postadress och telefonnummer. Efter att du har fyllt i alla uppgifter som krävs kan du gå vidare för att betala. Observera att du måste vara minst 18 år för att kunna göra en beställning på vår hemsida.

2) Betalning

Köp från den här hemsidan hanteras säkert genom Klarna. Du kan antingen välja att betala via en faktura eller med avbetalning. Du kan också betala med de mest förekommande kredit- och betalkorten. Läs mer om Klarna här https://www.klarna.com/

3) Leverans

Vi kommer att skicka din order inom 2 arbetsdagar. Leveransen tar mellan 2 och 5 arbetsdagar.

4) Återbetalningsrättighet

Du har rätt till återbetalning inom 14 dagar på korttikotelot.coms produkter. Det här gäller de första 14 dagarna efter att du har mottagit din beställning. Du måste informera oss om alla returer till e-postadressen info@korttikotelot.com. Du har inte rätt till återbetalning om du inte hämtar din produkt.

5) Retur

Efter att ha meddelat att du har avbrutit din beställning, så har du 14 dagar på dig att returnera produkten/produkterna till lagret. Du måste personligen betala för eventuella avgifter. Om produkten kommer i skadat tillstånd till lagret, så anses du vara ansvarig för eventuella skador. Produkten kommer att inspekteras vid ankomst. Summan av återbetalning vid retur beror på produktens skick. Produkten måste returneras i orginalförpackningen. Kontakta oss om du vill returnera en produkt.

6) Garanti

Alla våra produkter har ett års garanti, kontakta oss via e-post om din beställning är felaktig. Angående garanti, så har vi rätten att returnera eller laga en trasig produkt. Du måste kontakta oss inom en rimlig tid efter att du har upptäckt eventuella brister på din produkt ( 2 månader). Kom ihåg att alla returer måste levereras i orginalförpackning.

7) Sekretess

Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer och mejl för att kunna behandla ditt köp. Din information kommer att delas med vår leveranspartner och i vårt leveranshanteringsprogram. Din personliga information kommer att lagras i vår databas i 5 år och därefter raderas. Du kan läsa mer i vår Sekretesspolicy.